Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

RAZGOVOR S LJEPOTICOM - Marijom Vujević

Podijeli sa prijateljima!

61408256-marija-vujevic

LIPO DITE LIPOG KRAJA

Kako je sutra 26.9. finalna večer izbora za miss Hrvatske i kako je naša sumještanka Marija Vujević jedna od finalistica kratko smo porazgovarali da vidimo kao se osjeća, i što očekuje.

 

Otkud ideja prijave za miss, jer u našem kraju se od svega stvara tabu tema?

-Za izbor sam saznala od prijateljice Renee i otišla sam iz znatiželje. Uistinu sam htjela vidjeti kako bih se snašla u području ljepote, modelinga itd.

 

Kako stigneš odraditi sve obaveze koje su ti okupirale mlados?

-Rješenje je u tome što aktivnosti kojima se bavim u životu za mene nisu obaveze nego stvari koje volim. Riječ obaveza zvuči kao da to što radim, radim što moram , a ne zato što želim raditi. Pjevam, sviram, u biti sve što sada radim to želim i volim.   

Kako gledaš na budućnost?

-Na budućnost gledam s optimizmom. Moja budućnost je u mojim rukama u potpunosti. Želja mi je upisati psihologiju, a kasnije i glazbenu akademiju. U svakom slučaju se ne odričem glazbe koja bogati moju osobnost i hrani osjećaje.

Kako sad gledaš na Imotski i Imotsku krajinu?

-Volim doći u Imotski. Iako sam miss Zagrebačke županije, kada me pitaju odakle si ja im kažem da sam Imoćanka. Oboje roditelja su mi iz Imotskog. Za ljetne praznike neku elitnu europsku destinaciju ja zamijenim Imotskim. Volim putovati i putujem no ljeto je rezervirano za Imotski. Tu su moji svi najbliži ljudi, najbolja zabava, a Makarska rivijera je tako blizu da mogu i do mora kad hoću. Što onda čoviku više triba.

Što očekuješ od Podbabljana i Imotske krajine koju znam da voliš. Tko ti je najveća podrška?

-Uz baku i djeda, roditelje koji su uvijek stali uz moje talente i omogućili mi stvoriti život kakav želim i imam.  Uz njih su mi velika podrška moji Imoćani. Napravili su više nego što sam mogla i zamisliti. Dijelili su sve moje objave, pronosili glas o meni i od njih mi svakodnevno dolaze poruke podrške i bodrenja.

Na kraju mogu samo reći i to na glas: Izbor kako god prošao ja znam što mi je u životu raditi. I još nešto: Volim Imotski i uvijek ću mu se vraćati.

 

Mi volimo naše dite,  lipo dite našega lipog kraja i sritno joj kako u ovom projektu tako i u cilome životu 

Podijeli sa prijateljima!