Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

U subotu u Imotskom Smotra dječjih zborova Imotske krajine

Podijeli sa prijateljima!

IM Zlatna harfa 2017 18 

Drugu godinu zaredom u organizaciji Franjevačkog samostana u Imotskom u subotu 28.listopada održat će se Smotra dječjih zborova na kojoj će nastupiti mališani iz devet dječjih zborova iz župa imotskog samostanskog okružja.


Ovogodišnji susret započinje u 10 sati pokorničkim bogoslužjem koje će predvoditi fra Frano Laco, župnik u Zmijavcima, a potom i Gospinom krunicom koju će animirati s. Terezina Bašić. Svečano euharistijsko slavlje predvodit će imotski župni i samostanski vikar fra Zoran Kutleša, a nakon misnog slavlja uslijedit će pojedinačni nastupi zborova.
Dječji zbor župe sv. Ane u Poljicima nastupit će s pjesmom "Kraljice Mira", a potom zbor župe Zmijavci "Samo je jedna Marija" te Imotskog "Zdravo, Djevo čista". Nakon njih svoj nastup imat će zbor iz Studenaca s pjesmom "Slavna žena", Proložac "Zrakama sunca", Lovreć "Samo je jedna Marija", a završne nastupe imaju dječji zboraši iz Podbablja s pjesmom "Sa krša ovog" te Vinjana "Zdravo budi, Marijo". Program završava zajedničkom pjesmom "Marijo, o Marijo" te zajednički druženjem u samostanskom vrtu.

Fotografija: www.franjevci-split.hr

 

Podijeli sa prijateljima!