Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Centar za održivi razvoj Imotski poziva na radionicu osmišljavanja građanske inicijative za očuvanje izvora vode

Podijeli sa prijateljima!

centarzaodrzivirazvoj

Centar za održivi razvoj poziva predstavnike organizacija civilnoga društva, lokalnih samouprava te sve zainteresirane građane na radionicu osmišljavanja građanske inicijative za očuvanje izvora vode koja će se održati u četvrtak, 02. studenoga 2017. godine u Info centru na adresi B. Paškala Vujčića 1, Imotski, s početkom u 17:00 sati.

 

Kako ističe Matea Barbić iz Centra za održivi razvoj na radionici će sudionici sudjelovati u osmišljavanju građanske inicijative za očuvanje izvora vode na području Imotske krajine te u pripremi i izradi projekta.

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na tel: +385 98 540 538.

Projekt "Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima", provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Udruge DOBRA i Centra za održivi razvoj s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu povećanja odgovornosti i transparentnosti u upravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima, jačanja kapaciteta novinara na istom području, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog upravljanja.

Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 „Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima". Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Više informacija o projektu: http://www.udd.hr/?page_id=8 .

Podijeli sa prijateljima!