Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Uskoro se očekuje raspisivanje natječaja za "Slavu Raškaj" na Kamenmostu

Podijeli sa prijateljima!

IMG 2264

Kroz idućih nekoliko dana očekuje se raspisivanje natječaja za budući centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" koji će djelovati u prostorima nekadašnjeg Doma kulture na Kamenmostu u općini Podbablje. 

 

Ovaj centar koji je javna ustanova pod upravom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku već proteklih dana dobio je odobrenje od resornog ministarstva za 14 radnih mjesta, a dva radna mjesta trebala bi naknadno biti odobrena kad završe sve pripremne radnje u samom centru. Kako neslužbeno doznajemo od ukupno 16 radnih mjesta njih 11 bit će stručna radna mjesta, a ostalih pet odnosit će se na tzv. režijska mjesta odnosno mjesta koja su rezervirana za pomoćno osoblje. 

Investicija ovog centra čiji je investitor općina Podbablje, a koju je financirala Splitsko-dalmatinska županija i dijelom resorno ministarstvo trebala bi biti završena kroz nekoliko dana nabavkom opreme, a sa radom bi centar, kako neslužbeno doznajemo, trebao krenuti krajem ožujka ili početkom travnja.  

Podijeli sa prijateljima!