Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

SPOMEN-PARK POGINULIM BRANITELJIMA

Podijeli sa prijateljima!

01. Spomenik poljica

U POLJICIMA ZAPOČELI RADOVI NA SPOMEN-PARKU BRANITELJIMA

Ovih dan su započeli radovi na izgradnji spomen-parka u čast šest poginulih hrvatskih branitelja sinova župe Sv Ana Poljica. UDVDR Imotske krajine nastavlja svoj plan rada i nakon što su postavili niza spomen obilježja diljem domovine u sjećanje hrabrim imotskim sinovima, došla su na redi i dva projekta u našem kraju, u Poljicima i Vinjanima.

 

Uz udrugu u izgradnju spomen-parka u Poljicima se kako partner uključila i lokalna samouprava Podbablje na čelu sa načelnikom Antom Kujundžićem dok će donačelnik Mate Matković biti jedan od nadzornih. O izgradnji istog potvrdno se izjasnio i župnik Don Petar Čondić. Radovi se vrše u krugu crkve Sv Ana i to na platou uz lijevu stranu mrtvačnice, spomen-park je osmislio i projektirao Augustin Kujundžić Ago, a radove će izvoditi građevinska firma Biloš kamen doo.

Predsjednik UDVDR gospodin Vinko Tolić, je izjavio kako je zadovoljan tijekom događanja i da će Udruga, dati sve od sebe kako bi se i ovi projekti ostvarili uspješno i bez ikakvih naknadnih neželjenih posljedica i kao takvi ostati častan ukras kraju, a u spomen hrabrim Imotskim sinovima.02. Spomenik poljica03. Spomenik poljica

Podijeli sa prijateljima!