Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Stara je godina! Večeras u Imotskom organiziran doček na otvorenom

Podijeli sa prijateljima!

nova godina19 

Obilježavamo Staru godinu, a grad Imotski u suradnji sa Turističkom zajednicom "Imota" te Pučkim otvorenim učilištem pripremio je program dočeka nove 2019. godine. 

 

Imoćani će tako večeras Novu godinu moći dočekati prigodnim programom u Ulici Ante Starčevića koji počinje već u 20 sati, a svi pristigli zabavljat će se uz DJ DISCO MARATON, a u ponoći je planiran veliki vatromet! 

Mnogi stanovnici Imotske krajine i ovu godinu će dočekati u toplini svojih domova, ali i na trgovima okolnih gradova. Tako će večeras u dalmatinskoj metropoli Splitu nastupiti Jasmin Stavros i Magazin u susjednoj Makarskoj u "Božićnom gradu" nastupit če Mladen Grdović dok će se u Sinju za novogodišnju atmosferu pobrinuti poznata hrvatska rock grupa Vatra i sinjski bend Ozon. Doček će biti organiziran i u brojnim disco klubovima u Posušju i Grudama. 

U Imotskom u župnoj crkvi Sv. Franje na Staru godinu, u 18 sati bit će misa zahvalnica i Tebe, Boga hvalimo (Te deum) za proteklu godinu. U 23 sata slavit ćemo svetu misu za doček nove godine. Pozivamo vas da se pridružite tom slavlju kojim ćemo, slaveći Boga, ući u novu godinu- pozivaju iz Franjevačkog samostana u Imotskom. 

 

Podijeli sa prijateljima!