Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

NA ŠARAMPOVU ODIGRAN DUGOVIČNI PROLOŠKI NOVOGODIŠNJI DERBI

Podijeli sa prijateljima!

Škarpa Most 1

NA ŠARAMPOVU ODIGRAN DUGOVIČNI PROLOŠKI NOVOGODIŠNJI DERBI

Dva kvarta od Prološca, Škarpa i Most, već 46 u godinu za redon baš na novu godinu odmiravaju snage u šikanju lopte po ledini.

Neki stariji Proložani demantiraju triljane i UEFU da se nogomet najprije igra u Trilju. Iz satelita se vidi da su baš Proložani prvi šikali loptu nogon, nogometali iliti igrali nogomet, jerbo oni mali na spomeniku iz Trilja drži loptu u ruki što znači da je igra rukomet, more bit i graničara ko ženske ili ti onu igru lopta bije.

 

Kako god i ove godine su Škarpljani i Mošćani prvoga dana u godini odigrali nogometnu utakmicu.

Raspravlja se po prološkin kavićima jeli na sriću Škarpa pobijedila 3:0 ili su to još dok su muški bili mamurni od dočeka prološke žene zakuvale puton rodbinski veza i to priko vezjbuka, vocapa, instantgrama i mesangera. Utakmica je bila nabrijana iako je bilo dosta oni koji se još ne briju. Iz pouzdanih izvora se doznalo kako je najveće smetalo na terenu bio Bruno Maršić uz voditelje ekipa Pašku i Kuzmu. Golove su dali golijatori Mijo Radeljić cvaj oću reć dva i Ante Blaženkov Maršić jedan. Okasnilo se za konkuriranje za igrača godine ali i krigla pive će dobro doć nakon prolivena znoja.

Škarpa Most 2

Podijeli sa prijateljima!