Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Ujevići pozivaju na "dičiji dernek"

Podijeli sa prijateljima!

dicijidernek

Članovi Kulturno umjetničke udruge "Ujevići" ovog vikenda nastavljaju sa aktivnostima ovogodišnjeg kulturnog ljeta koji u ovaj krivodolski zaseok privlači iz godine u godinu sve više posjetitelja. Ovogodišnje izrazito plodno kulturno ljetno nastavlja se tradicionalnim dičijim dernekom. 

 

Tako će se u nedjelju 20. kolovoza s početkom u 19 sati pred školom u Krivodolu održati ovogodišnji dičiji dernek za koji organizatori pripremaju mnoštvo događanja. Kako doznajemo od predsjednice udruge Vesne Ujević ovogodišnje druženje organizirat će se kroz tri cjeline. Prva od njih su karaoke uz napomenu svim sudionicima ako žele točno određenu pjesmu neka se jave Agi na broj 098732447 ili neka biraju od ponuđenog. Sudjelovati mogu djeca, roditelji, tetke i tetki...

Izrazito zanimljiva bit će i radionica u kojoj će svatko moći izraditi svoju majicu, a sudjelovati mogu djeca iznad 6 godina starosti. Majicu možete donijeti ili izabrati neku od ponuđenih (po nabavnoj cijeni). Uplata za sudjelovanje (iz čega se plaćaju troškovi boje, platna i slično) je 40,00 kn.

Djeca će na derneku moć i Ispeći svoju prvu palačinku, a sav prikupljeni prihod ide za poučnu stazu "Tinovo hodočašće po Zagori". 

Podijeli sa prijateljima!