Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Sv. Nikola pohodio djecu u OŠ "Tin Ujević" u Krivodolu

Podijeli sa prijateljima!

 IMG-20171208-WA0005

Svojom turnejom po prostranoj općini Podbablje najomiljenijem dječjem svecu- sv. Nikoli ni ove godine nije promaklo da ijedno dobro dijete ostane bez dara. Doduše, poveo je sa sobom i Krampusa koji je udijelio i nešto šiba, kao znak upozorenja, ali mališanima je izmamio osmjeh na lice. Na njegovoj turneji sreli smo ga u školi u Krivodolu. 

 

Sveca duge sijede brade koji se svake godine na svoj blagdan početkom prosinca sjeti posjetiti najmlađe u osnovnoj školi u Krivodolu dočekao je ravnatelj Marijo Karin zajedno sa ostalim nastavnicima i učenicima ove škole te su mu svi skupa udijelili prigodni pozdrav. Nakon srdačne dobrodošlice uslijedio je prigodni kulturni program koji su osmislili na čelu sa svojim učiteljicama i nastavnicima, a potom je sv. Nikola kojeg je i ove godine izvrsno odigrao poznati "imotski sv. Nikola" Čedo Lizatović podijelio svoje darove. 

Četrvrtu godinu zaredom posjetu sv. Nikole u Podbablju osmislili su vrijedni članovi KUD "Podbablje" na čelu sa tajnikom Borisom Kukuljom koji je ovom prigodom bio Krampus, a cijeli projekt pomogla je i općina Podbablje. 

Podijeli sa prijateljima!