Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Udruga "Brdo ljubavi" daruje i ove godine "Podbablju s ljubavlju"

Podijeli sa prijateljima!

 brdo ljubavi17

Neformalno i prijateljsko susjedsko druženje u najsvečanijem dijelu godine preraslo je u tradiciju vrijednu spomena i poštovanja dugu već devet godine. Naravno, govorimo o udruzi "Brdo ljubavi" iz Gabelica u Podbablju Gornjem koja svojim kvalitetnim, aktivnim i plodonosnim radom mnoge potpomaže i uveseljava, a i ovu posljednju godinu uoči svoga jubilarnog desetog rođendana najavljuju mnoštvo događanja. 

 

Kako ističu iz udruge ovogodišnje kućenje bora u Gabelica kod objekta udruge na Kosi planirano je u srijedu 20.prosinca, a svečano otvaranje sila i druženja bit će u četvrtak 21.12. u 18 sati te koriste ovu priliku i pozivaju svoje članove simpatizere prijatelje i mještane Brda Ljubavi kao i općine Podbablje i cijele Imotske Krajine da im se pridruže na druženju koje će trajati sve do Sveta tri kralja kada i završavaju njihova sila i druženja svečanim zatvaranjem.

Iz Udruge poručuju: " I ove godine organiziramo humanitarnu akciju "PODBABLJU S LJUBAVLJU" u prikupljanju pomoći u nekvarljivoj hrani,higijenskim potrepštinama,odjeći i obući za najpotrebitije u općini Podbablje, a i ove godine po drugi put organiziramo humanitarni turnir u bilijaru u pojedinačnoj konkurenciji kao i u parovima. Uplata je 20,00 kn.te prihodi od uplate idu također u humanitarne svrhe najpotrebitijima u općini Podbablje.
Početak turnira biti će 26.12.u 20:00h prijave se mogu izvršiti u prostorijama udruge ili na mob. 098 792 562 svakim danom od danas. Izvlačenje parova i pojedinaca održat će se 26.12. u 18:00h i igra se na dvije pobjede sustavom eliminacije. Organiziramo večer uz šijavic i gangu te o datumu ćemo Vas naknadno obavijestiti.
Svi koji dođete očekuje Vas ugodno i lijepo društvo,vrhunska seoska zabava uz jelo i piće te pregršt dobrog provoda. DOBRO NAM DOŠLI" 

Medijski pokrovitelj druženja je Podbablje Portal!

Podijeli sa prijateljima!