Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

"Brdo ljubavi" razveselilo korisnike udruge "Imotsko srce"

Podijeli sa prijateljima!

49461806 1109194645922149 1972588701351411712 n 

Treću godinu zaredom vrijedni članovi udruge "Brdo ljubavi" okončalo je svoju, sada već tradicionalnu, humanitarnu akciju "Podbablju s ljubavlju" te su svojim prilozima prikupljanim od nekoliko dana prije Božića pa do Sveta tri kralja, razveselili mnogobrojne korisnike udruge "Imotsko srce". 

 

Udruga "Imotsko srce" koje skrbi o najpotrebnijim stanovnicima treće životne dobi na području općine Podbablje i ovu godinu su dobili vrijednu donaciju u nekvarljivim namirnicama te higijenskim potrepštinama koje su od 23. prosinca prošle godine do 6. siječnja 2019. godine prikupljali u prostorijama svoje udruge na Kosi u zaseoku Gabelice u Podbablju Gornjem, a potrepštine najpotrebnijima je podijelila djelatnica udruge Slavica Vrljić. 

Svaku večer počevši od 23.prosinca u objektu udruge na Kosi odvijao se pravi božićno-novogodišnji kulturno-umjetnički program. Bilo je tu i raznih natjecanja od onoga u biljaru do tradicionalnog natjecanja u Šijavici, a sve je začinilo druženje gangaških skupina i glazbeni nastup braće Milas. 

Svaka čast za vrijednu ekipu sa Brda ljubavi.

 

Podijeli sa prijateljima!