Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Bliže se lokalni izbori: "Podbablje sutra" i HDZ objavili svoje kandidate

Podijeli sa prijateljima!

pod

Lokalni izbori uvijek su imali svoju draž jer su svojom nepredvidivošću često rušili velike političke sustave. Iako je do lokalnih izbora,koji će se održati polovicom svibnja, ostalo još više od tri mjeseca politička kampanja polako se zahuktava. 

 

Prije nekoliko dana buduća kandidacijska lista grupe birača s područja općine Podbablje znakovitog imena "Podbablje sutra" sa sloganom "Dom kakav zaslužujemo" objavila kako je njihov kandidat za načelnika profesor Ante Kujundžić inače ravnatelj osnovne škole u Zmijavcima i dosadašnji član Općinskog vijeća naše općine dok će njegov zamjenik biti Mate Matković inače potpredsjednik Športskog društva Grubine i član Mjesnog odbora Grubine. 

Uz nezavisnu listu svoje kandidate objavili su i iz Hrvatske demokratske zajednice inače najbrojnije političke stranke u općini Podbablje. Tako je Općinski odbor HDZ-a za kandidata predložio predsjednika istog ogranka i poduzetnika te predsjednika Udruženja obrtnika Imotske krajine Hrvoja Biošića dok će njegova zamjenica biti mlada Tonka Žužul, članica Općinskog odbora iz Grubina.

ULOGA "PODBABLJE PORTALA" U LOKALNIM IZBORIMA 

Obzirom da je u nešto više od osam godina svoga djelovanja rad našeg Podbablje Portala postao iznimno prepoznatljiv među brojnim čitateljima kojih je iz dana u dan sve više, a svjesni težine koju ima naš portal u svakodnevnom izvještavanju, a zbog želje za ravnopravnim i što vjerodostojnijim izvještavanjem svih naših mještana odlučili smo da svakom kandidatu pa bilo to za izvršnu ili predstavničku vlast naše općine, damo jednak tretman na način da od 1.ožujka ove godine svaka kandidirana strana ima mogućnost predstaviti svoj program (vlastitim tekstom), zatim predstaviti kandidata za načelnike i donačelnike (prigodnim intervjuom) te svoju listu za Općinsko vijeće (prigodnim intervjuom i tekstom). 

Poučeni izuzetno negativnim iskustvima kroz prošle lokalne izbore i anonimnim komentarima koji su od našega portala stvorili "javnu pljuvačnicu", a ne nikako mjesto gdje bi se razmjenjivalo svoje mišljenje, odlučili smo kako "bezimene"  komentare (bez vlastitog imena i prezimena) te one u kojima prevladava vrijeđanje, kleveta i laž nećemo objavljivati dok argumentiranu i dobronamjernu raspravu itekako podržavamo.

Svi kandidati, kandidacijske liste i političke stranke koji žele prezentirati svoj program putem našeg Portala neka se jave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   ili u inbox našega facebook profila. 

Podijeli sa prijateljima!