Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Bivši HSS-ovci u demokršćanskom bloku kreću na lokalne izbore

Podijeli sa prijateljima!

domagoj karin

Nakon što su čelnici HDZ-a i nezavisne liste "Podbablje sutra" proteklog tjedna obznanili svoje kandidature za lokalne izbore koji će se u treću nedjelju svibnja održati i u Podbablju, danas nam je pristiglo priopćenje "demokršćanskog bloka" kojeg potpisuje donedavni predsjednik HSS-a Podbablje dr.sc. Domagoj Karin.

Kako stoji u prigodnom priopćenju proteklog vikenda u nazočnosti saborskog zastupnika i predsjednika HDS-a Gorana Dodiga i pomoćnika ministra obrazovanja, znanosti i športa Momira Karina donijeta je odluka o izlasku na lokalne izbore koji će se u svibnju održati na području naše općine Podbablje. 

 

"Kao jedna od najznačajnijih političkih opcija u općini Podbablje, koja je u Općinskom vijeću općine Podbablje na prošlim lokalnim izborima zajedno sa svojim koalicijskim partnerima iz HČSP-a osvojila ukupno četiri mandata, te na zadnjim parlamentarnim izborima iznjedrila pomoćnika ministra Momira Karina koji je obnašao dužnost predsjednika ŽO HSS-a Splitsko-dalmatinske županije i nekadašnjeg predsjednika Općinskog vijeća u našoj općini te koja  je dala značajan doprinos izboru saborskog zastupnika Milana Kujundžića u našoj izbornoj jedinici, u nazočnosti saborskog zastupnika Gorana Dodiga i pomoćnika ministra Momira Karina donijela je odluku da kao jedna od najznačajnijih političkih opcija izlazi na lokalne izbore u općini Podbablje, a kao okvir će biti demokršćanska opcija, Hrvatska demokršćanska stranka, HČSP i HRAST-a te druge političke snage sličnog demokršćanskog svjetonazora s kojima ostavlja mogućnost dogovora"- stoji u priopćenju kojeg potpisuje dr.sc. Domagoj Karin. 

Podsjećamo i apeliramo sve političke opcije koje se žele uključiti u utrku i dobiti prostor na našem portalu da nam svoja priopćenja šalju na službeni mail Podbablje Portala: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

FOTOGRAFIJA: Slobodna Dalmacija

Podijeli sa prijateljima!