Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Nezavisna lista mladih Podbablje objavila svoju kandidaturu na predstojećim izborima

Podijeli sa prijateljima!

fotografija

Nakon što su čelnici HDZ-a,  Nezavisne liste Podbablje Sutra te Hrvatskog demokršćanskog bloka proteklih tjedana objavili svoju kandidaturu za predstojeće lokalne izbore, danas smo kontaktirani od strane Nezavisne liste mladih Podbablje, te u cijelosti prenosimo njihovu objavu kandidature.

 

"Dragi naši sumještani, povod kandidiranja Nezavisne liste mladih Podbablje na predstojećim izborima je želja za promjenom besperspektivne politike aktualne općinske vlasti i preuzimanje odgovornosti za vlastitu budućnost, kao i budućnost naše zajednice. Motivirani nesposobnošću, kratkovidnošću i korumpiranošću struktura koje su upravljali našom općinom, osjećamo da je naša dužnost ponuditi novu opciju u vođenju naše općine te ovim putem objavljivamo našu kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima.

Posljedice izostanka strategije razvoja i prave vizije, kao i nekompetencije za rješavanje postojećih problema, najviše će osjetiti upravo mlađe generacije. Mi smo oni koji trebaju planirati budućnost, pronaći zaposlenje i zasnovati obitelji, a dovedeni smo u situaciju da su nam u Podbablju, gdje smo odrasli i gdje želimo nastaviti živjeti, takve mogućnosti ograničene, gotovo nikakve. Nitko od nas nije izabrao okolinu u kojoj će se roditi, ali zato imamo priliku učiniti ju boljom za sve.

Nezavisna lista mladih Podbablje ne zastupa interese mladih na račun drugih, već predstavlja nove nekompromitirane ljude, s voljom, entuzijazmom i znanjem potrebnim za kreiranje bolje budućnosti. Zastupamo mlade roditelje i mlade ljude koji žele zasnovati obitelj. Zastupamo i one koji se tek školuju, jer smo to i mi ili smo do jučer bili. Zastupamo naše roditelje, bake i djedove koji su nas odgojili i usadili nam poštenje i vrijednosti zbog kojih želimo više te nismo uvjetovani stranačkim direktivama i sukobima."

 

-stoji u objavi Nezavisne liste mladih Podbablje


Podijeli sa prijateljima!