Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Ante Kujundžić kandidat liste "Podbablje sutra" za načelnika općine Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

 ante kujundzic

Do lokalnih izbora ostalo je tek nešto više od dva mjeseca, a trenutna situacija na političkoj sceni najveće imotske općine Podbablje daju nam za pravo zaključiti da će se tijekom svibnja u našoj općini odigravati prava politička utakmica. Jedan od kandidata je i prof. Ante Kujundžić, općinski vijećnik i ravnatelj OŠ Zmijavci. 

 

Tako je Kujundžić u programu Radio Imotskog predstavio svoje kandidate na listi znakovitog imena "Podbablje sutra" te svoj program koji prenosimo u cijelosti: " Svjesni mogućnosti koje naše Podbablje ima, kao i problema s kojima živimo svaki dan, kako mi tako i naši susjedi, te potaknuti omalovažalačkim pristupom ljudima prije svakih izbora, odlučili smo krenuti na predstojeće lokalne izbore s nezavisnom listom. Zasićeni više nego vidljivim gubitkom energije na „svađalačku" politiku zasnovanu na stranačkoj pripadnosti ili nepripadnosti, predizbornom „važnošću" tuđeg života u svrhu dobivanja glasa, te neprestanim življenjem i prizivanjem duhova davnih vremena, želimo u Podbablju donijeti nešto novo. Želimo biti okrenuti budućnosti i pokušati stvoriti zajedničku budućnost svih sumještana jer smatramo da svatko onaj tko stalno „živi" u prošlosti, ne može imati jasnu viziju za budućnost. Istina je da se iz prošlosti samo uči, u njoj se ne živi, a budućnost se planira. Smatramo da svojom energijom i znanjem koje pokazujemo svakodnevno u svojim profesijama, možemo stvari nastaviti mijenjati na bolje, tragom trenutnog načelnika gospodina Marija Ujevića čiji je mandat pokazatelj i potvrda kako se može ići naprijed. Podbablju treba zajedništvo u svakom smislu riječi kako bismo ga uistinu učinili domom kakvog zaslužujemo. Vođeni tom idejom, odabrali smo simboličan slogan Podbablje sutra-dom kakav zaslužujemo, a nadamo se kako će 22. svibnja 2017. Podbablje sutra biti već danas. Naš program, kojeg objavljujemo postepeno, možete pronaći na facebook stranici Podbablje sutra"- prenosi Radio Imotski.

Dodajmo, kako će na našem portalu nakon službene objave kandidatura biti predstavljeni svi kandidati, a svi oni koji žele prezentirati svoj program neka se jave u uredništvo na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  ili facebook našega portala. 

Izvor: www.radioimotski.hr 

Podijeli sa prijateljima!