Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Javna rasprava o Strategiji razvoja općine Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

opcina podbablje17

Do 10. travnja ove godine bit će otvorena javna rasprava o nacrtu Strategije razvoja općine Podbablje za vremensko razdoblje 2015. do 2020. godine koja je prvi ovakav dokument koji predlaže razvojne pravce za sve ključne sektore razvoja općine Podbablje sukladno metodologiji i praksi koja se koristi kod strateških dokumenata u Europskoj uniji. 

 

Poštivajući uvriježena načela izrade strategije, poglavito načelo partnerstva i suradnje pri definiranju strategije, pozivamo sve zainteresirane da se aktivno uključe u javnu raspravu o nacrtu dokumenta. Strategija razvoja važan je dokument svake organizacije jer predstavlja preduvjet za povlačenje sredstava iz EU fondova, te je okvir za donošenje kratkoročnih i dugoročnih odluka koji omogućuje pravilno fokusiranje ljudskih, materijalnih, vremenskih i financijskih resursa u svrhu održivog razvoja- stoji na službenim stranicama općine Podbablje. 

Više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama općine Podbablje na adresi: www.podbablje.hr te ondje preuzeti sve potrebne obrasce za javnu raspravu! 

Izvor: www.podbablje.hr

Podijeli sa prijateljima!