Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Sinoć održana 32. sjednica Općinskog vijeća općine Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

opcina podbablje17

Trideset i druga sjednica Općinskog vijeća općine Podbablje održana je sinoć 28. ožujka s početkom u 20 sati u općinskoj vijećnici na Kamenmostu, a vijećnici su raspravljali o ukupno sedam točaka dnevnog reda.

 

Pod predsjedanjem potpredsjednika Općinskog vijeća Zdravka Gudelja najprije je održan aktualni sat koji se sastojao od vijećničkih pitanja i odgovora, a nakon toga uslijedila je točka o financijskom izvješću općine Podbablje za 2016. godinu u kojem je načelnik Mario Ujević referirao kako se u općinskom proračunu ostvarilo 12 milijuna kuna, a od toga je izvorni proračun iznosio nešto više od 3 milijuna kuna.

Nakon toga vijećnici su raspravljali o izmjenama i dopunama proračuna za ovu godinu te o izmjeni Pravilnika o unutarnjem redu upravnog odjela. Povećan je koeficijent za obračun plaća komunalnim redarima odnosno radnicima koji rade na obavljanju poslova ukopa, održavanja groblja, mrtvačnica i ostalih javnih površina u općini Podbablje, a na kraju je donesena odluka o kupovini zemljišta u svrhu proširenja groblje sv. Ane u Poljicima.  

Podijeli sa prijateljima!