Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Boris Glavaš istaknuo kandidaturu za načelnika općine Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

 boris glavasn

Iako je do lokalnih izbora nešto manje od dva mjeseca već sada sa sigurnošću možemo utvrditi da nas očekuje uzbudljiva predizborna kampanja i užaren svibanj. Naime, politička utrka za vlast u općini Podbablje upotpunjena je još jednim sudionikom, novim kandidatom za načelnika Borisom Glavašom. 

 

Boris Glavaš, diplomirani pravnik koji radi u jedinstvenom upravnom odjelu općine Podbablje zajedno sa svojom zamjenicom Kornelijom Grbavac najavio je kandidaturu putem portala lokalnog Radio Imotskog te je kazao: "-Ja i kandidatkinja s moje liste za donačelnicu gospođa pravnica Kornelija Grbavac ,kao i moji prijatelji koji podupiru kandidaturu pod geslom „Ovo je naša zemlja-ostanimo tu",znamo što hoćemo,te da Podbablje može i zaslužuje više. Mladi smo, obrazovani, ne robujemo stranačkim stegama ,imamo vrhunske programe,za razvoj općine, riječi su Borisa Glavaša kojeg prenosi Radio Imotski. 

Dodajmo, kako je Boris Glavaš bio tajnik Općinskog odbora HDZ-a te predsjednik Temeljnog ogranka Drum do 2013. godine kada je dao ostavke. 

boris17

 

Slika: Boris Glavaš i njegova zamjenica Kornelija Grbavac

IZVOR: Velimir Braco Ćosić,  www.radioimotski.hr

 

Podijeli sa prijateljima!