Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Župan Ževrnja obišao radove na centru "Slava Raškaj" na Kamenmostu

Podijeli sa prijateljima!

 MZP 4644

Prigodom obilaska kapitalnih investicija u Imotskoj krajini koje financira Splitsko-dalmatinska županija, župan Zlatko Ževrnja u petak 7.travnja obišao je radove na budućem centru za rehabilitaciju djece s posebnim potrebama "Slava Raškaj" na Kamenmostu.

 

Uz nazočnost predstavnika općine Podbablje, načelnika dr. Marija Ujevića i predsjednika Općinskog vijeća Josipa Šerića, te načelnika okolnih općina kao i građevinskih inženjera odnosno predstavnika tvrtke "Tandem gradnja" koja izvodi radove na centru, župan se uvjerio u kvalitetu izvođenja radova u koje je Splitsko-dalmatinska županija dosad uložila 1,75 milijuna kuna, a predviđena cijena ukupnih radova iznosit će 2,35 milijuna kuna. Ova značajna investicija za cijelu Imotsku krajinu u kojoj je 160 djece s poteškoćama u razvoju trebala bi biti dovršena početkom svibnja, a odgojno-obrazovni program trebao bi započeti početkom rujna.

Nakon obilaska radova na Kamenmostu, župan Ževrnja zajedno sa svojim suradnicima na čelu s pročelnikom Tomislavom Đonlićem, obišao je radove na dogradnji OŠ "Ivan Leko" u Prološcu, a potom i radove na športskoj dvorani u OŠ "Stjepan Radić" u Imotskom te na kraju radove na rekonstrukciji ceste Dolića Draga-Lovreć.

Ovom prigodom župan je održao prigodni sastanak s budućim kandidatima za načelnike odnosno gradonačelnika Imotskog, na kojem su sudjelovali kandidati HDZ-a iz općine Podbablje: Hrvoje Biošić i Tonka Žužul kojima je župan izrazio bezrezervnu potporu na predstojećim lokalnim izborima

MZP 4676

SLIKA: Župan Ževrnja s čelnicima imotskih samouprava i kandidatima za buduće čelnike Hrvojom Biošićem, Tonkom Žužul i Ivanom Budalićem

 

MZP 4649

SLIKA: Župan je upoznat s napredovanjem radova na centru "Slava Raškaj" 

Fotografije: Mijo Zidar

Podijeli sa prijateljima!