Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Marko Jonjić HSP-ov kandidat za načelnika općine Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

hsp jonjicmarko

Sukladno najavama od prije nekoliko dana, danas je službenu kandidaturu za mjesto čelnog čovjeka općine Podbablje istaknuo dugogodišnji pravaš i čelnik HSP-a općine Podbablje Marko Jonjić koji će uz svoga zamjenika Antu Lozu "Deliju" biti peti kandidat za načelnika na predstojećim lokalnim izborima.

 

Marko Jonjić, dugogodišnji je pravaš, a od ove godine i predsjednik Općinske organizacije HSP-a u općini Podbablje koja je oduvijek bila značajna stranačka opcija na političkoj sceni općine Podbablje. Uz različite stranačke funkcije koje je Jonjić obnašao u prošlom mandatu od 2009. do 2013. godine bio je i član Općinskog vijeća općine Podbablje gorljivo zagovarajući dobrobit općine Podbablje, posebice pozitivnu pronatalitetnu politiku i ostanak stanovnika na svojim ognjištima. Godine 2014. na izborima za Mjesni odbor Grubine kao nositelj liste HSP-a postao je član Vijeća MO Grubine.

Prilikom objave kandidature za Podbablje Portal kazao je kako je svjestan činjenice i potencijala koji općina Podbablje ima te da će zajedno sa svojim zamjenikom Antom Lozom "Delijom" raditi za ostvarenje svih pozitivnih predispozicija koje ima općina Podbablje, a na kraju je u šali prokomentirao da je usprkos činjenici da je posljednji objavio kandidaturu siguran da će na predstojećim lokalnim izborima u svibnju HSP igrati značajnu ulogu u općini Podbablje.

Od osnutka općine Podbablje ovogodišnji izbori će se isticati po činjenici da je rekordni broj kandidata najavio svoju kandidaturu za čelno mjesto općine. Tako su već kandidaturu obznanili: Hrvoje Biošić iz HDZ-a, Ante Kujundžić iz nezavisne liste "Podbablje sutra", zatim Domagoj Karin iz koalicije HDS-HČSP, nezavisni kandidat Boris Glavaš te Marko Jonjić iz HSP-a.   

Na slici: Marko Jonjić i njegov zamjenik Ante Lozo "Delija"

Podijeli sa prijateljima!