Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

HSP PODBABLJE: Priopćenje za javnost

Podijeli sa prijateljima!

 hsp jonjicmarko

Ovim putem želim zahvaliti svim stanovnicima općine Podbablje koji su ispunili svoju dužnost te izišli na izbore, a posebno svim članovima svoga tima na trudu kojeg su uložili za vrijeme kampanje. Posebno zahvaljujem onima koji su iskazali povjerenje meni, mom zamjeniku Anti Lozo i našoj listi za vijeće.

 

Od samog početka smo bili svjesni činjenice da ulazimo u neravnopravnu borbu. No, nismo očekivali da će osobe koje su bile spremne ići na našu listu odnosno biti ispred HSP-a članovi biračkih odbora ili promatrači u zadnji tren pod pritiskom jače političke opcije odustati iz straha od gubljenja radnog mjesta, odnosno od obećanog radnog mjesta. Isto tako, nismo očekivali niske udarce tinejdžerskim metodama, odnosno da će se naši tobože kulturni i obrazovani politički suparnici služiti izmišljotinjama, pa čak i lažnim facebook-profilima.

Mada smo očekivali bolji rezultat za Općinsko vijeće, izbori su dokazali da HSP u Podbablju nije mrtva stranka, ostajemo parlamentarna stranka u općini. Nemamo razloga slaviti, ali ni tugovati, već nastavljamo jačanjem stranke i pripremama za izlazak na izbore za Mjesne odbore s prepoznatljivom i mlađom ekipom.

Naravno da mi je čast, ali i odgovornost, predstavljati vas u Općinskom vijeću i učiniti sve da se uvede više transparentnosti u radu općinskih tijela te morala u politiku. Obećavam da vas neću razočarati i da ću biti glas razuma malog čovjeka i radnika.

HSP Podbablje ne ulazi u nikakvu postizbornu koaliciju već će biti konstruktivna opozicija. U drugom krugu za načelnika nećemo podržati kandidata HDZ-a, stranke (čast pojedincima) koja desetljećima sustavno uništava našu domovinu i našu stranku, ali ni listu neovisnog kandidata Ante Kujundžića.

Grubine, 22.05.2017 g.

Bog i Hrvati !

Marko Jonjić
Predsjednik podržnice HSP-Podbablje

Podijeli sa prijateljima!