Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Untitled-1

 

Druga sjednica Općinskog vijeća općine Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

pod

Nakon konstituirajuće sjednice Općinskog vijeća koja je održana krajem lipnja pred općinskim vijećnicima je druga po redu i prva radna sjednica koju je predsjednik Vijeća Danijed Dodig sazvao za srijedu 12. srpnja s početkom u 20 sati u Općinskoj vijećnici na Kamenmostu. 

 

Pred vijećnicima će se tako naći 12 točaka. Nakon usvajanja zapisnika s kontituirajuće sjednice uslijedit će izjava načelnika i donačelnika o volonterskom odnosno profesionalnom prihvaćanju dužnosti od čega bi, kako neslužbeno doznajemo, najveća imotska općina i dalje imala načelnika volontera dok bi njegov zamjenik bio profesionalac. Nakon toga pred vijećnicima je točka o usvajanju koeficijenta za plaću donačelnika, a zatim i točka o vijećničkim naknadama. 

Poslije toga vijećnici će raspravljati o zahtjevima građana za ukidanje javnog dobra na pojedinim građevinskim česticama, zatim o formiranju radne skupine za izradu Pravilnika o stipendiranju studenata te odluci o objavi javnog poziva za predlaganje članova Savjeta mladih općine Podbablje. 

Nakon toga vijećnici bi trebali raspravljati o prijedlogu članova Povjerenstava za javnu nabavu, radne odnose, popis imenovine, obveza i potraživanja te članova Upravnog vijeća Dječjeg vrtića "Ribica" te povjerenstva za elementarnu nepogodu!

Podijeli sa prijateljima!

follow us