Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Druga sjednica Općinskog vijeća općine Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

pod

Nakon konstituirajuće sjednice Općinskog vijeća koja je održana krajem lipnja pred općinskim vijećnicima je druga po redu i prva radna sjednica koju je predsjednik Vijeća Danijed Dodig sazvao za srijedu 12. srpnja s početkom u 20 sati u Općinskoj vijećnici na Kamenmostu. 

 

Pred vijećnicima će se tako naći 12 točaka. Nakon usvajanja zapisnika s kontituirajuće sjednice uslijedit će izjava načelnika i donačelnika o volonterskom odnosno profesionalnom prihvaćanju dužnosti od čega bi, kako neslužbeno doznajemo, najveća imotska općina i dalje imala načelnika volontera dok bi njegov zamjenik bio profesionalac. Nakon toga pred vijećnicima je točka o usvajanju koeficijenta za plaću donačelnika, a zatim i točka o vijećničkim naknadama. 

Poslije toga vijećnici će raspravljati o zahtjevima građana za ukidanje javnog dobra na pojedinim građevinskim česticama, zatim o formiranju radne skupine za izradu Pravilnika o stipendiranju studenata te odluci o objavi javnog poziva za predlaganje članova Savjeta mladih općine Podbablje. 

Nakon toga vijećnici bi trebali raspravljati o prijedlogu članova Povjerenstava za javnu nabavu, radne odnose, popis imenovine, obveza i potraživanja te članova Upravnog vijeća Dječjeg vrtića "Ribica" te povjerenstva za elementarnu nepogodu!

Podijeli sa prijateljima!