Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Odabrani članovi Savjeta mladih općine Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

drum panorama

Jučer je u općinskog vijećnici na Kamenmostu održana treća po redu, a druga radna, sjednica Općinskog vijeća općine Podbablje na kojoj su vijećnici raspravljali o dvanaest točaka dnevnog reda, a među njima i odabrali nove članove Savjeta mladih najveće imotske općine. 

 

Nakon jednoglasnog usvajanja zapisnika i vijećničkih pitanja usvojeno je financijsko izvješće za prvih šest mjeseci u ovoj godini, a nakon toga je uz manje izmjene usvojen prijedlog izmjena i dopuna proračuna za tekuću godinu. Općinsko vijeće dalo je suglasnost o imenovanju skrbnika kulturnog dobra kompleksa Domljan u Poljicima te su uvažili zamolbu prof.dr.sc. Nikole Kujundžića o iskopima grobnog mjesta. Usvojene su i izmjene poslovnika općine Podbablje te je uvažena zamolba mještana Poljica vezana za prijevoz učenika. Vijećnici su usvojili ujednačavanje koeficijenta djelatnicima vrtića, a razgovaralo se i kritičnom izlazu iz Lozića na glavnu cestu. Prihvaćena je i zamolba za pomoć oko tiskanja knjige gđe. Matković- prenosi službena facebook stranica općine Podbablje. 

Vijećnici su na sjednici odabrali i nove članove Savjeta mladih koji će u idućem razdoblju činiti: Ante Erceg, Ante Karin, Sara Livajić, Valentina Ujević, Ante Perić, Slavko Blažić i Matea Lončar. 

Podijeli sa prijateljima!