Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Osniva se Turistička zajednica Imotske krajine

Podijeli sa prijateljima!

turistickazajednica 

Izvrsni turistički rezultati kojima se proteklih godina može podičiti Imotska krajina koja je od svečanog otvorenja tunela kroz Biokovo doživjela pravu turističku ekspanziju, nagnali su političke čelnike devet lokalnih samouprava na području Imotske krajine na hvalevrijedan potez i osnivanje jedinstvene turističke zajednice koja bi obuhvaćala cijelo područje Imotske krajine. 

 

Sinoć su na svečanom potpisivanju u Gradskoj vijećnici u Imotskom osim načelnika okolnih općina te gradonačelnika grada Imotskog Ivana Budalića sudjelovali i predstavnici Splitsko-dalmatinske županije na čelu sa dožupanom Antom Šošićem te direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić kao i državni tajnik u Ministarstvu turizma Tonći Glavina uz sudjelovanje dr. Ive Kunsta iz tima za poboljšanje turističke infrastrukture te direktora Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Joška Stelle i domaćina, direktora Turističke zajednice grada Imotskog Luke Kolovrata. 

Turistička zajednica Imotske krajine kojom bi se povećala efikasnija koordinacija svih turističkih događanja na području Imotske krajine trebala bi zaživjeti do kraja ove godine. 

Fotografija: facebook/Ivan Budalić

Podijeli sa prijateljima!