Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Održana druga sjednica Savjeta mladih općine Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

savjet mladih17

Danas je Savjet mladih Opcine Podbablje uspjesno odradio svoju drugu sjednicu pod predsjedanjem Slavka Blazica, aktualnog predsjednika Savjeta.

Sjednica je zapocela 22. listopada 2017. u 15:30, u vijecnici na Kamenmostu. Prva tocka dnevnog reda bila je usvajanje zapisnika prethodne sjednice, ta tocka jednoglasno je usvojena od strane svih sestero prisutnih. Druga tocka bila je vezana za uskladivanje pravilnika i zakona savjeta mladih, sto su predsjednik Slavko i potpredsjednica Valentina uspjesno uskladili jos prije sjednice pa smo na sjednici imali olaksan posao, dakle jednoglasno smo usvojili izmjene i dopune navedenog. Kao treca tocka danasnje sjednice bilo je biranje zapisnicara Savjeta mladih Opcine Podbablje. Slavko Blazic predlozio je Mateu Loncar kao zapisnicara, sto je takoder jednoglasno usvojeno.
Posljednja tocka danasnje sjednice bila je rasprava o financijskom planu Savjeta mladih iz Podbablja. Uspjesno smo i skladno prosli i tom tockom te dogovorili sljedece dvije sjednice koje ce se najvise dodirivati te teme i kada ce ta tema biti konkretizirana te dogovorno i u roku predana nadleznima.
Bila je ovo jedna konkretna i uspjesna sjednica.

 

Podijeli sa prijateljima!