Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Održana 5. sjednica Savjeta mladih općine Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

 IMG-20171207-WA0013

Večeras je u općinskoj vijećnici na Kamenmostu održana 5. radna sjednica Savjeta mladih općine Podbablje na kojoj su uz predsjednika Slavka Blažića sudjelovali i članovi: Valentina Ujević, Matea Lončar, Ante Perić i Ante Erceg. 

 

Nakon uvodnih riječi predsjednika Blažića prešlo se na radni dio Savjeta mladih na kojem je jednoglasno usvojen zapisnik s protekle sjednice, a nakon toga uslijedila je konstruktivna rasprava.

Prvi projekt koji je prezentiran bit će prvi mjesečni susret mladih i to krajem siječnja za sve mlade na području općine Podbablje, a do tada će se osposobiti prostor u zgradi općine na Kamenmostu koji će mladi koristiti za svoje redovite susrete te se na taj način navedena prostorija želi pretvoriti "dvenim boravkom" za mlade općine Podbablje. Na sjednici je bilo riječi i o planovima iz proračuna koji je usvojen na protekloj sjednici. Od ostalih točaka razgovaralo se o izradi brošura za mlade, a o konkretnim realizacijama ćemo pravovremeno obaviještavati putem naše FB stranice, kao i putem Podbablje Portala- ističu članovi Savjeta mladih. 

Podijeli sa prijateljima!