Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Održani izbori u mladeži HDZ-a Podbablje! Ante Perić izabran za predsjednika

Podijeli sa prijateljima!

mladez1 

Sinoć je u općinskoj vijećnici na Kamenmostu održana redovita izborna skupština mladeži Hrvatske demokratske zajednice općine Podbablje na kojima je izabran novi Nadzorni odbor, Općinski odbor te Ante Perić kao predsjednih mladih podbapskih HDZ-ovaca. 

 

Skupštinom na kojoj se okupilo dvadesetak mladih iz HDZ-a općine Podbablje predsjedalo je Radno predsjedništvo, a nakon himne i minute šutnje za prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana te sve poginule hrvatske branitelje nazočnima se obratio županijski tajnik mladeži Ivan Vukorepa koji je zaželio sreću u budućem radu. 

Nakon pristupanja glasovanju izabran je novi Općinski odbor kojeg čine: Ante Perić, Slavko Blažić, Ivan Ćelić, I Ante Znaor, Sanja Patrlj, Tonka Žužul, Jakov Tolić, Dario Vuksan i Matea Buljubašić te Nadzorni odbor kojeg čine: Jelena Peko, Nikolina Blažić i Ivan Vrljić. 

Za predsjednika je izabran Ante Perić, istaknuti član mladeži te izvršnog odbora T.O. HDZ-a Kamenmost koji je ujedno i član istoimenog mjesnog odbora, a prije nekoliko dana jednoglasno je izabran i za potpredsjednika Savjeta mladih općine Podbablje. 

Nakon izbora skupštini se obratio novoizabrani predsjednik koji je istaknuo da će mladež HDZ-a u općini Podbablje biti jedinstvena te da će biti osnovni pokretač društvenih i humanitarnih akcija na području općine Podbablje. 

Skupština je završila stranačkom himnom "Bože čuvaj Hrvatsku", a nakon skupštine u Podbablju održana je skupština i u Imotskom, a za predsjednicu je izabrana Ivana Bašić. 

Podijeli sa prijateljima!