Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Škola u Podbablju Gornjem nosit će naziv Milana Trutina "Šilje"

Podijeli sa prijateljima!

gabelice 

Deveta po redu radna sjednica Općinskog vijeća općine Podbablje koja je održana u općinskoj vijećnici na Kamenmostu pod predsjedanjem predsjednika Danijela Dodiga, a uz nazočnost vijećnika i načelnika Ante Kujundžića rezultirala je donošenjem niza zaključaka. 

 

Tako je nakon aktualnog sata i vijećničkih pitanja i odgovora vijećnicima prezentiran nacrt proračuna općine Podbablje za 2019. godinu koji iznosi 28.681.700 kn (analiza proračuna uskoro će biti na našim stranicama), a potom je donesena odluka o mjerama za sprriječavanje nelegalno odloženog otpada te je prihvaćen Pravilnik o unutarnjem redu Jedinstvenog upravnog odjela kao i sufinanciranje (razmjerno broju stanovnika sa ostalim općinama i gradom Imotskim) radiologa u Imotskom. 

Vijećnici su dali suglasnost da se Područna škola "Podbablje Gornje" preimenuje u školu "Milana Trutina Šilje", legendarnog pripadnika 3. imotske bojne. Postupak preimenovanja treba provesti Školski odbor na prijedlog ravnatelja OŠ "Zmijavci" koji je ujedno i načelnik općine Podbablje. 

Fotografija: Panorama Podbablja Gornjeg (zaseok Gabelice)- MARIN GABELICA

Podijeli sa prijateljima!