Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Ante Perić i Slavko Blažić izabrani u Županijski odbor mladeži HDZ-a

Podijeli sa prijateljima!

 ante slavko

U prepunoj konferencijskoj dvorani hotela Radisson Blu održana je izborna skupština Mladeži HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije na kojoj smo izabrali novi Županijski odbor Mladeži kao i delegate za skupštinu nacionalne Mladeži. Za predsjednicu jednoglasno je izabrana Marina Matković na mandat od dvije godine. 

 

U ŽO HDZ izabrani: Hrvoje Balić, Ante Baturina, Gordan Belas, Ana Biuk, Slavko Blažić, Tonči Bosančić, Ivan Božiković, Nikola Brečić, Luciana Brkljačić, Ivan Buljević, Jelena Cvitković, Anamarija Doljanin, Josip Eljuga, Josip Gojak, Domagoj Goreta, Krešimir Herceg, Ivan Jagnjić, Antonio Jurić, Josip Katić, Ivan Kojundžić, Ivana Koludrović, Dino Lončar, Jure Madunić, Zvonimir Matković, Mila Mihovilović, Ante Perić, Josip Perkušić, Tomislav Radina, Ivan Runje, Bruno Stričević, Andrea Udiljak, Ivan Vegar i Mijo Zidar, dok je za predsjednicu, kao što smo već naveli, izabrana Marina Matković.

Kao izaslanici na Izbornoj skupštini mladeži sudjelovali iz općine Podbablje sudjelovali su Ante Perić, odnedavno predsjednik podbapske mladeži HDZ-a te Slavko Blažić, predsjednik Savjeta mladih općine Podbablje.  

Županijski odbor mladeži Antu i Slavka je izabrao i kao izaslanike za nacionalni sabor MHDZ-a koji će se održati u subotu u Zagrebu. 

mladez sdzSLIKA: Članovi Izborne skupštine MHDZ Splitsko-dalmatinske županije

 

Podijeli sa prijateljima!