Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Održana 12. sjednica Općinskog vijeća općine Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

sjednica proracun

Sinoć je u općinskoj vijećnici na Kamenmostu održana dvanaesta po redu sjednica Općinskog vijeća općine Podbablje na kojoj su vijećnici raspravljali o četrnaest točaka dnevnog reda. Nakon sjednice na kojoj je usvojen proračun za 2019. godinu ovo je bila posljednja sjednica u ovoj godini. 

 

Osim predsjednika Općinskog vijeća Danijela Dodiga te načelnika Ante Kujundžića sjednici su se odazvali vijećnici: Josip Šerić, Jelena Peko, Luka Čujić, Nedjeljko Buljan, Mate Kasalo, Zdenko Lozo, Marko Jonjić, Dalibor Biloš, Ante Žužul, Suzana Žarković i Ivan Perkušić. 

Nakon vijećničkih pitanja i odgovora uslijedio je radni dio sjednice. Najprije su vijećnici usvojili predloženi rebalans proračuna za 2018. godinu, a nakon toga donešena je Odluka o izvršenju proračuna za 2019. godinu zatim Program gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, a nakon toga i Program održavanja komunalne infrastrukture za iduću godinu. 

Vijećnici su donijeli i Program socijalne skrbi zatim Program javnih potreba u športu, te Programe o školstvu, kulturi, sufinanciranju djelatnosti udruga i vjerskih zajednica te Program za turizam kao i prijedlog proračuna dječjeg vrtića "Ribica". 

Donijeta je i odluka o ažuriranju baze podataka o nerazvrstanim cestama. 

Podijeli sa prijateljima!