Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Savjet mladih Splitsko-dalmatinske županije održao sjednicu u Podbablju

Podijeli sa prijateljima!

savjet zupanija 

Aktivnost mladih Podbabljana organiziranih u Savjet mladih općine Podbablje prepoznat je i od strane županijskog Savjeta mladih tako da je u općinskoj vijećnici općine Podbablje na Kamenmostu održana zajednička sjednica članova Savjeta mladih općine Podbablje i Splitsko-dalmatinske županije. 

 

Sjednicu na kojoj je sudjelovalo petnaestak mladih s područja cijele Splitsko- dalmatinske županije zajednički su vodili županijski predsjednik, koji je ujedno i naše gore list, Josip Perkušić te predsjednik našeg općinskog Savjeta mladih Slavko Blažić. 

Nakon što je Savjet mladih naše općine upoznao županijski Savjet sa svim aktivnostima i projektima u prošloj godini riječ je preuzeo Josip Perkušić koji je mladima naše općine predstavio želju za zajedničkom suradnjom u svrhu decentralizacije i pomaganja mladima u ruralnim sredinama. 

Perkušić je ujedno pohvalio naš Savjet kao onaj koji je najaktivniji u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Nakon sjednice, mladi su nastavili zajedničko druženje, a mladi iz Podbablja ističu kako se vesele i budućem dolasku mladih iz cijele županije u našu općinu Podbablje. 

Fotografija: Marin Gabelica

Podijeli sa prijateljima!