Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Branimir Jonjić izradio jedinstvenu internet aplikaciju

Podijeli sa prijateljima!

brane jonjic

Ugledni poslovni portal SEEbiz.eu objavio je priču o manageru Branimiru Jonjiću iz Grubina, inače vrlo aktivnom predsjedniku Športskog društva Grubine koji je osmislio jedinstvenu aplikaciju koja bi trebala pomoći pri odabiru veličina odjeće na velikim web shopovima. 

 


Za portal SEEbiz.eu Jonjić otkriva kako je svoju ideju prezentirao nekim od najvećih web shopova i kako su određeni pregovori u tijeku.
Kako bi se izbjegle neugodnosti prouzrokovane nedostatkom relevantnih podataka pri odabiru veličine odjeće na web shopovima aplikacija Syzeed trebala bi cijeli proces uvelike ubrzati i pojednostavniti te na kraju kao rezultat imati zadovoljnog kupca.
Tko god je barem jednom kupovao odjeću preko web shopa uvidio je kako se normativi veličina uvelike razlikuju tako da se npr. veličina košulje L u Kini u nekoliko centimetara razlikuje od L veličine u EU tako da odabirom navedene veličine ne dobijete vjernu sliku vama odgovarajućih veličina.

Kako Syzeed funkcionira?

Kao integrirana aplikacija u web shopu dovoljno je jednom upisati svoje mjere za željeni dio odjeće (gornji i donji) te će vam aplikacija dodijeliti određenu jedinstvenu tekstualnu oznaku (npr. Funky) koja će vam kada ju unesete u prilagođeni izbornik web shopa izbaciti svu odjeću koja vama odgovara bez obzira na standardne oznake.

Kompletnu prezentaciju ovog projekta možete pogledati ovdje.

Izvor: www.seebiz.eu

 

Podijeli sa prijateljima!