Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Radionica na temu razvoja poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja

Podijeli sa prijateljima!

 Imotski

U organizaciji Razvojne agencije Splitsko.dalmatinske županije diljem naše županije održat će niz radionica na temu razvoja poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja povodom raspisivanja natječaja iz podmjere 6.1. "Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima". 

 

U okviru mjere M06 «Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja» iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je raspisala natječaj iz podmjere 6. 1 „Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima". Natječaj je otvoren 21. prosinca 2016. a prijave se podnose do 24. veljače 2017. godine.

Na ovaj natječaj mogu javiti osobe od 18 do 40 godina koji su nositelji poljoprivrednog gospodarstva manje od 18 mjeseci ili preuzimaju poljoprivredno gospodarstvo i dobiti 100% bespovratna sredstva u iznosu od 376.840,00 kuna po korisniku za razvoj poljoprivrednih gospodarstva. 

Više informacija možete saznati na prigodnoj radionici koja će se održati u Imotskom u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u srijedu 25.siječnja s početkom u 13 sati. 

Podijeli sa prijateljima!