Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Upisi djece u prvi razred osnovne škole za iduću godinu

Podijeli sa prijateljima!

djeca krivodol

Danas su službeno započele prijave za upis dorasle djece u prvi razred osnovne škole za 2017./2018. školsku godinu koje će se sukladno odredbama vršiti elektronskim putem do 17. veljače ove godine. 

 

Prijava djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u šk. god. 2017./2018. provodit će se u vremenu od 6. do 17. veljače 2017. sukladno Mreži škola, elektronskim putem.
Prijavu je potrebno izvršiti prema upisnom području škole.
Upitnik za pred upis možete preuzeti na web adresi:
www.udu-sdz.hr
Školski obveznici za prijavu u prvi razred osnovne škole su:
- djeca rođena od 1. travnja 2010. do 31. ožujka 2011.
- djeca kojima je za šk. god. 2016./17. rješenjem Ureda, odgođen upis u prvi razred  osnovne škole
- djeca koja trebaju privremeno oslobađanje od upisa u prvi razred osnovne škole (čiji su roditelji zbog teškoća djeteta stekli pravo na status roditelja njegovatelja) .
Nakon obavljene prijave djeteta u pripadajuću školu, raspored testiranja bit će objavljen na mrežnim stranicama Škole i oglasnoj ploči Škole .
Roditelj, odnosno staratelj podnosi zahtjev za prijevremeni upis djeteta i za privremeno oslobađanje od upisa Uredu državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, Službi za društvene djelatnosti, Ispostava Imotski elektronski ili u pisanom obliku na odgovarajućem obrascu koje možete preuzeti  sa stranice: www. udu-sdz .hr

Roditelji, odnosno staratelji koji nisu u mogućnosti napraviti elektronsku prijavu mogu se za pomoć obratiti stručnoj službi Škole. Za prijavu je potreban djetetov OIB.

Podijeli sa prijateljima!