Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Župan dodijelio 41 000 kuna školi u Grubinama

Podijeli sa prijateljima!

skola grubine2

Nakon što je početkom listopada svečano otvorena renovirana i nadograđena školska zgrada u Grubinama uređenjem dvorišta ispred školske zgrade zaokružen je projekt uređenja ove najveće područne škole u općini Podbablje.

 

Kako je navedeno u Službenom glasniku Splitsko-dalmatinske županije župan Zlatko Ževrnja u svojoj odluci raspodjeli dijela sredstava Proračuna za 2017. godinu dana 15. veljače donio je odluku kojom centralnoj OŠ "Tina Ujevića" iz Krivodola dodjeljuje sredstva u iznosu od 41 525 kuna za asfaltiranje pristupnog puta prema školskoj zgradi te uređenja malonogometnog igrališta koji su inicijativnom ravnatelja Karina već završeni, a dobivena sredstva zaokružit će financijsku konstrukciju navedenog projekta.  

Prema riječima ravnatelja Marija Karina, čijom je zaslugom navedeni projekt već završen, izuzetna zahvala ide županu i našoj županiji na dodjeli navedenih sredstava jer je konačno navedeni prostor zaokružen u urednu cjelinu dostojnu odgoja i obrazovanja naše djece te je najavio daljnje aktivnosti po pitanju uređenja i ostalih područnih škola.   

Podijeli sa prijateljima!