Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Izvrsni rezultati naših učenika u OŠ Zmijavci

Podijeli sa prijateljima!

zmijavci skola

Školska natjecanja iz mnogobrojnih predmeta i obrazovnih cjelina koja se proteklih dana intenzivno provode na području cijele Splitsko-dalmatinske županije bila su izrazito plodonosna za naše učenike koji pohađaju nastavu u osnovnoj školi u Zmijavcima.

 

Tako će ovu osnovnu školu na županijskom natjecanju iz informatike predstavljati Karla Patrlj, iz geografije Krešimir Gudelj, a iz engleskog jezika Katja Šuto, Lana Vuksan i Ana Todorić dok na županijsko natjecanje mladih tehničara iz ove škole su pozvani učenici Antea Matković u kategoriji maketarstvo i modelarstvo, Marija Milas u kategoriji graditeljstvo, te Marko Kasalo i Mirko Buljan u kategoriji modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina.

Dodajmo, kako je prije nekoliko dana u ovoj osnovnoj školi održano i natjecanje iz vjeronauka za cijeli Imotski dekanat gdje je u kategoriji osnovnih škola OŠ Zmijavci osvojila prvo mjesto i plasirala se na županijsko natjecanje s ukupno 321 bodom, što je, po rezultatima pristiglima iz Katehetskog ureda, drugi rezultat u županiji. Našu kolu su predstavljali Sunčica Dodig, Antonija Gudelj, Krešimir Gudelj i Josip Šušnjar. Drugo mjesto su osvojili učenici iz OŠ Tin Ujević Krivodol (287 bodova), a treći su bili učenici iz OŠ Ivan Leko Proložac (261 bod)- stoji na službenim stranicama OŠ Zmijavci. 

Učenica Ana Milas kao učenica s najboljim trećim rezultatom u županiji branit će boje ove škole na županijskom natjecanju iz kemije. 

Podijeli sa prijateljima!