Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Ante i Sara Aračić pobjednici uskrsnog turnira na Brdu ljubavi

Podijeli sa prijateljima!

aracic2

Vrijedni članovi udruge Gradina- Brdo ljubavi iz Podbablja Gornjeg potrudili su se da u organizacijskom smislu ovogodišnji Uskrs bude zapamćen mnogim mještanima Podbablja Gornjeg, a napose namlađima organiziravši prigodni turnir u stolnom tenisu uz neizostavno natjecanje u tuckanju jajima. 

 

Ovogodišnji turnir koji je pod krovom "kućice ljubavi" izgrađenom trudom, zajedništvom i žrtvom domaćina iz navedene udruge, okupio mnoštvo zainteresiranih koji su turnir iskoristili kako bi i svojim bližnjim susjedima stisnuli ruku i čestitali svetkovinu Uskrsa, bio je u znaku obitelji Aračić. Osim glavnog organizatora, alfe i omege gotovo svih kulturnih događanja na Brdu ljubavi, Josipa Aračića osvajači turnira bila su njegova djeca: sin Ante Aračić koji je u uzbudljivom finalu u stolnom tenisu pobjedio Mirka Ćapina rezultatom 2:0 u setovima te Sara Aračić koja je imala najtvrđe jaje te zasluženo odnijela pobjedu u tuckanju jajima. 

Lijepi uskrsni običaj u Podbablju Gornjem nastavljen je dugo u noć uz zajedničko druženje i pjesmu. Pohvala za organizatore!

Aracic pobjednik

 

Slika: Josip Aračić najbolji u stolnom tenisu

Fotografije: Udruga Gradina- Brdo ljubavi

Podijeli sa prijateljima!