Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Dječji vrtić u Drumu prijavljen na natječaj Mjere 7.4.1.

Podijeli sa prijateljima!

vrtic4

Drugog dana otvorenja natječaja iz mjere 07, tip operacije 7.4.1. koji se odnosi na "Ulaganje  u pokretanje , poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, načelnik općine Podbablje dr. Marijo Ujević prijavio je projekt gradnje za novu zgradu Dječjeg vrtića u Drumu.

 

Nakon što je na 25. sjednici Općinskog vijeća općine Podbablje koja je održana sredinom ožujka prošle godine donesena odluka o gradnji novog vrtića na području Bora u mjesnom odboru Drum, općina Podbablje izradila je projekt koji je nakon odluke Općinskog vijeća o davanju sluglasnosti za provedbu ulaganja u izgradnju Dječjeg vrtića od 18.travnja ove godine, projekt je jučer prijavio načelnik općine Podbablje dr. Marijo Ujević. 

Podsjetimo, nakon provedenog postupka bagatelne nabave Povjerenstvo za javnu nabavu nakon ocjene dva glavna projekta prihvatila je projekt pristigao iz "Ureda ovlaštenog arhitekta- Dario Vučak" a čiji je iznos 165.000 kuna odnosno 206.250 kuna s PDV-om.
Nažalost, zbog pada Vlade tijekom lipnja prošle godine i parlamentarnih izbora koji su održani u rujnu nije raspisan natječaj od resornih ministarstava tako da će se narednih dana aplicirati na sve potrebne natječaje. Lokacija buduće zgrade dječjeg vrtića je uz županijsku prometnicu Hršćevani- Drum u Borima koja je u cijelosti općinsko vlasništvo te je ishođena građevinska dozvola!

Podijeli sa prijateljima!