Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Imenovano Stručno povjerenstvo za procjenu elementarne nepogode u općini Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

17968500 10206789630698369 942717930 o

Nakon što je župan Zlatko Ževrnja proglasio elementarnu nepogodu na području općine Podbablje, županijsko Povjerenstvo za procjenu šteta od elementarne nepogode imenovalo je Stručno povjerenstvo koje bi navedenih dana trebalo pregledati zahtjeve oštećenih. 

 

Stoga je od strane Splitsko-dalmatinske županije, a na prijedlog općine Podbablje imenovano pet timova Stručnih povjerenstva koja će djelovati na području općine Podbablje, a sastoje se od predsjednika i dva člana povjerenstva. 

Tako je u Stručno povjerenstvo za Gornje Podbablje, Hršćevane i Drum imenovan Veljko Tolić kao predsjednik, a Stipe Krištić i Josip Gabelica kao članovi. Za Krivodol imenovan je Dominik Ujević (predsjednik) te Ante Turić i Ante Ujević za članove, za Poljica i Ivanbegovinu Ante Đuka (predsjednik) te članovi Ivan Žarković i Milan Lozo dok su za Grubine članovi Stručnog povjerenstva Ante Vuković (predsjednik) te članovi Ante Kujundžić-Polo i Ivan Žužul. Članovi Stručnog povjerenstva za Kamenmost su: Josip Šerić (predsjednik) te Željko Pijanović i Ante Perić kao članovi. 

Zadatak Povjerenstva je utvrditi količinu prijava, broj loza i konačno oštećenje uz pomoć Stručnog povjerenstva Splitsko-dalmatinske županije. 

Dodajmo, kako članovi Stručnog povjerenstva svoj dio posla obavljaju volonterski!

Podijeli sa prijateljima!