Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Sve je spremno za proslavu sv. Petra u Drumu! Nakon predstave sve će zabaviti Moć tišine

Podijeli sa prijateljima!

ago drum

Sve je spremno za sutrašnju proslavu sv. Petra u Drumu. Nakon svete mise i blagoslova novopostavljenog kipa u poslijepodnevnim satima sve posjetitelje očekuje bogati kulturno-umjetničko-športski program koji će potrajati do kasnih noćnih sati. 

 

Sutrašnja sveta misa započinje u 10:30 sati procesijom iz crkve Sv. Ante u Drumu do Fratrove ograde gdje će svečanu svetu misu predvoditi imotski gvardijan, župnik i dekan fra Kristian Stipanović, a prije svete mise održat će se blagoslov novopostavljenog kipa koji je rad akademskog kipara Ivice Tolića iz Ernestinova. 

Poslijepodne sve posjetitelje očekuje bogati program koji započinje u 17 sati tradicionalnom utakmicom "Stari"- "Mladi". Nakon toga u 18 sati na rasporedu je finalna utakmica Malonogometnog kupa općine Podbablje koja će se odigrati između ekipa Grubina i Ivanbegovine, a u 19 sati predviđen je početak seoske olimpijade. 

U 21 sat na rasporedu je predstava glumaca iz Ivanbegovine znakovitog naziva "Imotsko rodilište", a poslije nje veliki vatromet i nastup grupe "Moć tišine". 

Podijeli sa prijateljima!