Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Uspješni Podbabljani: Podbabljanin najbolji menadžer jugoistočne i srednje Europe

Podijeli sa prijateljima!

received 10212397789454062

Među raznim reklamama, tugaljkama, prepucavanjima, tragedijama, pronevjerama, političkim nadmudrivanjima kojima nam je pribukirana svakodnevnica putem raznih nabrijani medija, naletio sam na ime koje nije teško uočiti, Roko, još Tolić iz Podbablja.

 

Kada sam već provirio kroz odškrinuta vrata, ne bi ja bio ja da ih širom ne otvoriti i do kraja razgledam što to uzdiže Imoćanina iz Podbablja.
Prvo što mi je zapelo znatiželju je činjenica kako je Roko generalni direktor zračne luke Dubrovnik koja je od Direkcije za izbor najmenadžera, za BiH, Jugoistočnu i Srednju Europu, proglašena najboljom kompanijom, a on najboljim menadžerom. Ova dodjela priznanja započeta je u Sarajevu 1995. da bi se 1998. Podijelila u dvije kategorije; Izbor najboljih u BiH i Izbor najboljih za Jugoistočnu i Srednju Euro. Na zadnjoj 36. Svečanoj dodjeli priznanja Roku i zračnoj luci Dubrovnik uručeni su: zlatna plaketa i pozlaćena kristalna statua, rad umjetnika Dragana Gačnika.
Iako cijeli život živi i radi u Dubrovniku ostao je povezan sa Imotskom krajem, predsjednik je Zavičajnog kluba Imćana u Dubrovniku i ne libi se uključiti u akcije na dubrovačkom području koje su vezane za Imotski ili Imoćane.
Veliki je broj uspješnih Imoćana izvan Imotske krajine pa se samo od sebe postavlja pitanje jeli moguće uspostaviti sinergiju njih i kraja iz kojeg su kako bi se dio te uspješnosti u ovu našu krajinu (grebenu dolinu suza, kako reče Raos).
Ago

received 10212397789334059

 

received 10212397789454062

Podijeli sa prijateljima!