Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Večeras počinje "Božićna bajka" u Podbablju

Podijeli sa prijateljima!

bozicna bajka

Baš kao i veće sredine diljem Lijepe naše i u našem Podbablju ove godine moći ćemo uživati u izvrsnom božićnom ambijentu zahvaljujući manifestaciji "Božićna bajka" koja će se održavati od večeras do četvrtka 28.prosinca na velikom parkiralištu ispred benzinske postaje u Grubinama. 

 

Vrijedni djelatnici općine Podbablje koji rade na javnim radovima te brojni članovi Organizacijskog odbora pobrinuli su se za doista prekrasan ambijent koji će večeras od 20 sati otvoriti vrata bajke svim mještanima Podbablja, ali i njihovim gostima diljem Imotske krajine. 

Dodajmo kako je organizator pripremio dobru zabavu, a svih dana neće nedostajati odlična ponuda jela, a prvu večer atmosferu dodatno će popraviti "Splitski solisti"; profesionalni glazbenici koji će uz kombinaciju klasičnih i modernih instrumenta izvesti neke od najpopularnijih božićnih klasika.

"Božićna bajka" u Grubinama trajat će do četvrtka, 28.12.2017. uz svakodnevni sadržajni program i ugodno druženje svih mještana najveće općine u Imotskoj krajini i njihovih prijatelja.

Fotografija: Općina Podbablje

Podijeli sa prijateljima!