Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

GANSTER I MEĐIMURSKA SRCOLOVKA U AKCIJI

Podijeli sa prijateljima!

Ganster 1GANSTER I MEĐIMURSKA SRCOLOVKA U AKCIJI

Ganster i Međimurska srcolovka Ines Sever i ove godine pripremaju akciju druženja, smijeha, zabave i upoznavanja u sklopu udruge Amor čija je Ines predsjednica.

Udruga uspješno djeluje ne samo na prostoru Međimurja, već Varaždina i Zagreba. Spojena srca i sretne veze krajnji su cilj udruge, kao i neformalna druženja koja su organizirana na tjednim razinama.

 

Ines je i ovog Valentinova odlučila organizirati ‘Speed dating’ koji će se održati u shopping centru Arene Zagreb, 18. veljače. Zanimljiva interakcija upoznavanja odvijat će se na drugom katu Arene Zagreb u restoran Old Wild West s početkom u 17 sati.

Simboličan upad od 30 kuna moguć je samo uz rezervaciju na 0953720599 jer je broj mjesta ograničen. U organizaciji uz Ines Sever je i poznati srcolovac Nedeljko Babić ispred udruge Dalmatinski samci koja djeluje već dugi niz godina.

-Prošlogodišnji ‘Speed dating’ u kojem je sudjelovalo 97 ljudi, prošao je više nego uspješno, te je to bilo jedno pozitivno iskustvo koje nas je sve dodatno zbližilo. Pozivamo sve slobodnjake da dođu bez obaveze i upoznaju nove ljude iz cijele Hrvatske, poručuje Ines.

‘Speed dating’ se organizira u tri dobne skupine, od 25 do 39 godina, 35 do 49, te od 45 na dalje. Prijaviti se možete u skupinu svojih godina, a pravila su jednostavna. Svaka osoba na sebi ima broj, te se svakih 5 minuta muškarac seli od žene do žene. Zapisuju se brojevi osoba koje vam ‘padnu za oko’ te ako se brojevi poklapaju, Ines je ta koja će vas spojiti.

Ganster

 

Podijeli sa prijateljima!