Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

OSNOVANA MU VRGORAC

Podijeli sa prijateljima!

MU VRGORAC

OSNOVANA MATICA UMIROVLJENIKA VRGORAC

Na inicijativu Mira Jovića 21.4. subota, u prostorijama gradske uprave Vrgorca održana je osnivačka skupština umirovljenika sa područja Vrgorca.

Gosti na Osnivačkoj skupštini bili su: Predsjednik MU Splitsko-dalmatinske županije, omišanin, Žarko Belošević i predsjednik MU Imotska krajina, Nedjeljko Babić Ganster.

Nakon protokola osnivanja za predsjednika MU Vrgorac, izabran je inicijator Miro Jović koji se zahvalio na ukazanom povjerenju i iznio planove rada za nadolazeće vremensko razdoblje.

Nedjeljko Babić predsjednik MU Imotska krajina je sa svojim kolegama članovima podržavao ideju ovog osnivanja i svojom nazočnošću na samom osnivanju dao je na znanje kako će i dalje surađivati sa Vrgorčanima. Nedjeljko je usput objelodanio ideju umirovljenika Imotske krajine o inicijativi gradnje ili adaptacije postojećih pogodnih građevinskih prostora u gradu Imotskom koji bi ubuduće služili kao starački dom. Poznato je kako je u Imotskoj krajini 6 500 umirovljenika i kako će potrebiti za staračkim domom iz godine u godinu biti sve veći broj.

Podijeli sa prijateljima!