Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Prijavite se na "Grubine open"

Podijeli sa prijateljima!

grubine-crkva

U organizaciji Športskog društva Grubine i caffe bar "Toni benz" u idući petak počinje jedinstveni turnir u biljaru za pojedince znakovitog imena "Grubine open", a svi zainteresirani mogu se prijaviti do idućeg četvrtka. 

 

Turnir će se odigravati u prostorijama CB "Toni benz" u Grubinama, a ono što je na poseban način znakovito je činjenica da se na njemu mogu natjecati isključivo osobe koje imaju prebivalište na području općine Podbablje. Igra se na dvije dobivene partije po principu kupskog natjecanja, a kotizacija po igraču iznosi 30 kuna. 

Prijave se vrše na šanku CB "Toni benz" kod dežurnog djelatnika ili na broj mobitela: 097/737-7056. Prijave se primaju do četvrtka 26.siječnja do 20 sati kada će se održati i izvlačenje, a turnir starta dan poslije u petak 27.siječnja od 18 sati. 

Organizatori su se pobrinuli i za bogate nagrade. Tako će pobjedniku pripasti 60 % uplate i prijelazni pehar, drugoplasiranom 30% uplate i knjiga o biljaru, a trećeplasiranom 10 % nagrade i kreda za biljarski štap. 

grubine open

Podijeli sa prijateljima!