Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Kamen se ovog vikenda sastaje s Mračajom i Vinjanima

Podijeli sa prijateljima!

 OSK - Kamen na Golim Brdima

Nakon minimalnog prvog poraza protiv dobro poznatog "pripremnog" partnera FK "Mladost" Doboj Kakanj te pobjede u Otoku protiv vrlo dobre ekipe OSK-a nogometaše Kamena ovog vikenda očekuju dvije zanimljive pripremne utakmice.

 

 Prva utakmica prijateljskog karaktera odigrat će se sutra u subotu 4.veljače na runovićkom Pojilu protiv ekipe Mračaja s početkom u 14 sati, a dan poslije u nedjelju s početkom u 15 sati nogometaši Kamena, također u pripremnoj utakmici, sastat će se protiv Vinjana na vinjanskoj Dovici. 

Kako smo već kazali od početka priprema krajem siječnja Kamen je odigrao dvije utakmice prvu protiv ekipe FK "Mladost" Doboj Kakanj iz susjedne Bosne i Hercegovine koju je na umjetnoj travi u Makarskoj izgubio minimalnim rezultatom 1:0 , a potom je u Otoku kod Sinja odigrana utakmica protiv "OSK"-a koju su naši nogometaši pobjedili visokim rezultatom 3:0. Pogotke su tom prilikom postigli Omazić, Marić i Karin. 

Momčad Kamena prvu službenu utakmicu očekuje u Kupu Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije 18. veljače protiv drugoligaša Imotskog koja će se odigrati u Ivanbegovini. 

Fotografija: Krešimir Lončar

Podijeli sa prijateljima!