Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Ivona Jonjić izvrsna na 17. Splitskom polumaratonu

Podijeli sa prijateljima!

ivona1

Sedamnaesto po redu izdanje Splitskog polumaratona u organizaciji Maraton kluba "Marjan" iz Splita bio je izrazito uspješan za našu vrijednu maratonku Ivonu Jonjić koja je zauzela izvrsno 31. mjesto u konkurenciji 377 natjecateljica i 18.mjesto u svojoj kategoriji koje je okrunila vrijednim poboljšanjem svog osobnog rezultata. 

 

Iz godine u godinu popularnost Splitskog polumaratona sve je veća pa je ove godine okupio oko 1700 sudionika iz 40 svjetskih zemalja, a u ovogodišnjem polumaratonu na poseban način dominirali su maratonci iz Kenije koja je u muškoj i ženskoj konkurenciji zauzela čak četiri od šest mjesta na postolju. Ovogodišnji polumaraton, koji se korak po korak primiče transformaciji u maraton, bio je izrazito uspješan za našu maratonku Ivonu Jonjić iz Grubina, inače predstavnicu AK "Puls" iz Tomislavgrada koja je u zahtjevnoj konkurenciji od 377 natjecateljica osvojila vrijedno 31. mjesto, odnosno 18. mjesto u svojoj kategoriji te popravila svoj osobni rezultat koji je prije iznosio 1:43:44 na 1:41:04.

Nakon uspješno odrađenog Splitskog maratona te još jednog u nizu uspješnog rezultata naša vrijedna maratonka Ivona za Podbablje Portal je izjavila: " U velikoj konkurenciji po savršenim vremenskim prilikama na dinamičnoj i zanimljivoj stazi posebno me raduje poboljšanje osobnog rezultata". Uz pohvale organizatorima ovogodišnjeg polumaratona za kraj je dodala: "Na poseban način se zahvaljujem našoj općini Podbablje koja uvijek pokazuje interes za moje skromne rezultate".

Od cijele ekipe Podbablje Portala od srca čestitamo dragoj i skormnoj Ivoni na velikim rezultatima. Držimo palčeve za daljnje uspjehe :)  

ivona2

Podijeli sa prijateljima!