Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Kamen se othrvao Hrvacama [FOTO]

Podijeli sa prijateljima!

IMG 2328U 18. Kolu 3. HNL jug u Ivanbegovini se vodila teška borba za bodove. U samom startu gosti su za malo matirali obranu Kamena i golmana Vojnovića i dodatno rashladili ionako promrzlu malobrojnu publiku.

 

Strepili su Kamenovi navijači gledajući vrlo dobru i prodornu igru ekipe iz Hrvaca, predvođenu Ajdukovićem i Vukušićem, sve dok domaćini nisu posložili desetkovanu ekipu sa sasvim novom obrambenom postavom koja se na kraju pokazala dobitnom kombinacijom sa Ćalušićem i Bradarićem, kao bekovima.

Zalaganje sredine koja je ostala bez povrijeđenog Žužula, predvođene Tolićem i Kljenkom, kao i neumorno traženje prostora u napadu Kamenovih osica; Pačeta i Marića, urodilo je plodom. Na nabačenu loptu Brkana sa desne strane za veselje navijača Kamena u mrežu Guća, zakucava danas izuzetno dobar Marić.

Na samom kraju prvog poluvremena u zadnjoj sekundi nakon slobodnog udarca gostiju Majić je valjda u pokušaju izbijanja lopte u korner ili laganog vraćanja golmanu skoro svladao svog vratara koji se i u ovom neugodnom slučaju pokazao spretan sa refleksom vrsnog vratara.
Drugo poluvrijeme se nastavilo sa dominacijom domaćina iako su Hrvaćani bili robusniji u duelima, uz to su vrlo dobri glumci kada triba od suca izmamiti prekršaj u svoju korist što im je nerijetko uspijevalo, dok đon nad Jonjićem na deset metara ispred gola i to od zadnjeg obrambenog igrača nije dosuđen. Kako se bližio kraj utakmice povećavala se nervoza i jednih i drugih osobito domaće publike kada je sudac očitavao na satu neko svoje vrijeme koje se činilo kako nikada neće doseći kraj. Ipak je kraj odsviran za veselje domaćina kojem se moraju priznati debelo zaslužena tri boda za mirnije putovanje na gostovanje. Trener Ivica Znaor, može biti zadovoljan pokazanom igrom svojih igrača.

Tekst: Ago Kujundžić

Fotografije: Krešimir Lončar

Podijeli sa prijateljima!