Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Derbi Imotske krajine sutra u Zmijavcima: Croatia dočekuje Kamen

Podijeli sa prijateljima!

Kamen - Neretva 7

U sklopu 18. kola 3. HNL- jug sutra u Zmijavcima je na rasporedu derbi utakmica Imotske krajine u kojoj će domaći dečki iz zmijavačke Croatije dočekati vrlo dobru momčad Kamena iz Ivanbegovine u susjednoj općini Podbablje. 

 

Oduvijek je susret navedenih momčadi izazivao veliku pozornost brojnih poklonika u najpopularniji spor na svijetu- nogomet, a sutrašnje nedjeljno poslijepodne za koje i meteorolozi najavljuju da će biti najtoplije od svih dosadašnjih dana, garant su da će se na tribinama nogometnog centra "Marijan Šuto "Mrma" okupiti mnoštvo gledatelja.

Početak susreta je predviđen u 15 sati, a pravdu će dijeliti domaći dečki. U ulozi suca susreta je mladi Luka Grbavac iz Donjeg Prološca, pomoćnici Dražen Bodrožić iz Sviba te Matej Pavić iz Splita (porijeklom iz Ričica) dok će četvrti sudac biti Teo Pavić. Regularnost susreta u osobi delegata nadgledat će nekadašnje veliko sudačko ime Imotske krajine Ljubomir Puljiz- Bata.

Na prvenstvenoj ljestvici Kamen je trenutno na 6. poziciji sa osvojenih 29 bodova dok su susjedi iz Zmijavaca na 8. mjestu sa 27 bodova. Fešta je zagarantirana, budimo dio nogometnog spektakla sutra u Zmijavcima.  

Podijeli sa prijateljima!