Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Danas početak Coca Cola kupa u Poljicima

Podijeli sa prijateljima!

cocacola

Danas od 13:45 sati na športsko- regreacijskom centru "Dr. Franjo Tuđman" u Poljicima odigravat će se Coca Cola kup najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj koji je ujedno uvodni turnir u Sportske igre mladih koji svake godine okupljaju nekoliko tisuća mladih sportaša, a svojom su uspješnom organizacijom već odavno prešli granice Republike Hrvatske. 

 

 Ove godine kvalifikacijski turnir Coca Cola kupa održat će se u Poljicima na športskom centru dr. Franjo Tuđman, a prijave za ovogodišnje natjecanje u punom su jeku i ove godine očekuje se više od 3.000 prijavljenih ekipa. Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: prijava.igremladih.org.ili direktno kod koordinatora natjecanja u vašoj školi ili klubu.
Prijaviti svoju ekipu bit će moguće i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: od 12 do 15 godina starosti (2002. godište i mlađi) i od 16 do 18 godina starosti (1999. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba u pratnji), a igra se po sistemu 5 plus jedan, dva puta po deset minuta. 
Coca-Cola Cup nogometno je natjecanje u sklopu Sportskih igara mladih čija nas velika završnica očekuje i ove godine u Splitu, krajem kolovoza. Jedinstvena je to prilika za sve hrvatske školarce da provedu četiri nezaboravna dana na moru uz osiguran smještaj, prijevoz do Splita i transfer do natjecanja, sve uz nadzor organizatora. Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha.
Koordinator Coca Cola kupa za Splitsko-dalmatinsku županiju je naš Tomislav Kujundžić- Lujan, a osim u Poljicima natjecanje će se održati i za područje grada Splita, Sinja, Makarske rivijere i Hvara. 
Podijeli sa prijateljima!